Vi starter sesongen med åpne treninger for nybegynnere i alle aldre:

 • Mandag 1600 – 1700: Barn 10 – 12 år
 • Fredag 1600 – 1700: Barn 6 – 9 år
 • Onsdag 1700-1830: Ungdom 13 – 16 år
 • Mandag 2100-2200: Voksne

Her er det bare å komme og prøve seg – ta med venner / familie 🙂 Alle treningene er gratis frem til 1. september.

Fra september gjelder 2 gratis prøvetimer for alle nye medlemmer, så det er fullt mulig å ta med seg gjester på fritt spill treningene. For organiserte treninger skal det avtales med Jeanette / Adrian på forhånd.

 

Treningstider:

Treningstidene for seniorgruppen sesongen 2017/18 blir:

 • Mandag 1900 – 2100: Senior 1
 • Mandag 2100 – 2200: Senior 3 & Nybegynner voksen
 • Mandag 2200 – 2230: Free play
 • Onsdag 1830 – 2000: Senior 2
 • Onsdag 2000 – 2200: Senior 1
 • Onsdag 2100 – 2230: Free play (3 baner)
 • Fredag 2000 – 2230: Free play

Organisert trening er tilgjengelig i tre grupper og alle kan delta. For å delta, meld deg på ved å sende en mail til Jeanette (Svendsen.jeanette[at]gmail.com).

Gruppene kommer nok til å endres en del iløpet av sesongen. Hvis du kunne tenke deg å flytte opp eller ned en gruppe, så snakk med Adrian, og så bestemmer han om det er mulig basert på plass, nivå og aktivitetsnivå.

Alle som ønsker å spille 1. divisjon (VA1 og VA2) må delta på organisert trening en gang i uka.

Kontingent:

Treningsavgiften er uendret fra i fjor på 2300kr for hele sesongen. Avgiften betales her. Betales innen 15. September.

Nye medlemmer vil i tillegg få en faktura på mail med medlemskontingent for halve 2016 (250kr).

Mer informasjon om kontingentene finner du på linken over.

Utstyr:

Vi har avtale med Macron om klubbdrakter som fortsetter denne sesongen. Alle kan bestille drakter selv på Macron sin hjemmeside.

Se mer informasjon om utstyr og klubbklær her.

 I tillegg er vi sponset av Racketspesialisten.no og får 7% rabatt på alt som bestilles via hjemmesiden deres. For å få rabattkoden som skal brukes, ta kontakt med Jeanette.

Aktiviteter:

Vi minner om at våre treningstider er basert på antall medlemmer vi har som deltar på minst 4 aktiviteter hvert kalenderår. Derfor er det kjempeviktig at alle som ønsker å støtte klubben, eller synes vi kunne trenge litt mer treningtid (kanskje tidligere på kvelden også..) passer på at de deltar på minst 4 lagkamper (altså spiller mot 4 lag, uavhengig av hvor mange kamper per lagkamp) og/eller 4 kategorier i turneringer (dvs 4 turneringer hvis du spiller kun en kategori, 2 turneringer dersom du spiller to eller tre kategorier samtidig) før nyttår!

 

Lagspill:

Vi ønsker i år som i fjor å stille så mange lag som mulig i lagserien for senior. Vestre Aker stilte i fjor 4 lag i tillegg til Eliteserielaget for seniorer. Antall lag som blir påmeldt for sesongen 17/18 avhenger av antall påmeldinger. Ønsker du å spille lagserie kommende sesong meld deg på via e-post til mariussorby18[at]gmail.com så fort som mulig.

Lagspill er en kjempefin anledning til å få spille mot folk fra andre klubber og få litt andre matcher enn vanlig. Det er åpent for absolutt alle nivåer.

Ta gjerne kontakt med Marius Sørby ved spørsmål eller ønske om ytterligere informasjon.

 

Turneringer:

Vi sender ut påmelding til alle turneringer på Østlandsområdet. Det er fullt mulig å delta på andre turneringer også, sjekk terminlisten på badmintonportalen.no og meld dere på til turnering[at]vabadminton.org minst to dager før fristen går ut.

Klubben sponser turneringsavgiften på fire turneringer før jul: SaBK ferske fjes, Treffpunkt, Racketspesialisten Open og Bygdø jubileumsturnering. Mer informasjon om datoer kommer etter hvert, men hold av 11-12 November til vår egne nye turnering!