Nicoline Wærsten (14) og Petter Tryland Laheld (17) er tatt ut på henholdsvis U17 og U19 landslaget av Norges Badmintonforbund. Det er første gang klubben har to spillere på aldersbestemte landslag!

Både Nicoline og Petter hadde lagt inn svært gode søknader i forkant av landslagsuttaket. Årets uttak var Nicolines første, etter en sterk sesong i U15-klassen. Blant annet kan hun vise til to bronser i double og mix i U15-klassen under UBM (Ungdommens Badmintonmesterskap) i Kristiansand i februar i år, to førsteplasser i nasjonale rankingturnering, i double fra Frogner Ranking (U15) i januar og i mix fra Haugerud Ranking (U15) høsten 2019, samt en tredjeplass i singel i U15X under Djerv Ranking i mars. Under årets UBM ble hun også kåret til «Årets komet».

Petter imponerer med sin fjerde sesong på landslaget etter en veldig god sesong med blant annet to seire i nasjonale rankingturneringer i singel, U17X i Bergen og U19 i Askøy, begge høsten 2019. I tillegg vant Petter to bronsemedaljer i singel og double i U17 under årets UBM. Her ble Petter også kåret til «Årets spiller» i U17-klassen og også nominert til Svein Wålands minnestipend.

Begge spillerne legger ned betydelig med treningsinnsats og jobber aktivt for å forbedre seg som spillere. Det har vært veldig morsomt å følge både Nicoline og Petters utvikling de siste årene og vi er veldig stolte av at vi for første gang har to spillere som er tatt ut til årets landslagstropper.