Mellom 8 og 14 år? Lyst til å prøve badminton?

Bli med på vår badmintonskole med profesjonell badmintontrener.

Badmintonskolen er introduksjonskurset for alle nybegynnerspillere i alderen 8 – 14 år.​ Spillerne vil i løpet av kurset lære det mest grunnleggende for å spille skikkelig badminton. Skolen er delt i to semestre – fra skolestart i august og frem til jul, og fra januar og frem til våren.​ Opplæringen spillerne får følger et fastsatt pensum. Når den enkelte spiller forstår hva de gjør og hvorfor, samt viser oss dette i praksis, flyttes eleven over til videre treninger med våre juniorer.​ ​

Treninger

Gjennom kurset vil spillerne lære grunnleggende badmintonteknikk, som tilsvarer TEKNIKA nivå 1 og 2. TEKNIKA er en strukturert og utprøvd teknikktreningsmetodikk for yngre spillere.

Kurset organiseres og gjennomføres av klubbens hovedtrener.

Sesongen 2021/22 har vi Badmintonskole to ganger i uken, mandager kl. 16-17 (barn født 2011-2013) og fredager kl. 16-17 (barn født 2007-2010).

Utstyr

For å spille badminton trengs det minimalt med utstyr. Du trenger en rekkert, gode innesko og komfortable klær som tåler svette.

Vi har rekkerter til utlån til de første gangene på kurset, deretter må man kjøpe egen. En god nybegynnerrekkert koster 300 – 500kr og vil vare lenge. Se mer informasjon om klubbtøy og utstyr.

Det anbefales å bruke sko med god støtte ettersom badminton inneholder mye raskt fotarbeid med mange retningsskifter. Tennis- eller badmintonsko er best egnet, men alle trenings-/joggesko kan brukes så lenge de ikke farger gulvet.

Alle baller på kurset dekkes av klubben.

Priser og innmelding

Halvårlig kurs koster kr. 1300. Meld deg på via våre medlemskapssider.

Kurstidspunkt for Badmintonskolen

Kurstidspunkt for sesong 2021/22:
Mandager kl. 16-17
Badmintonskole 1
(årskull 2011-2013)

Fredager kl. 16-17
Badmintonskole 2
(årskull 2007-2010)

Spørsmål?

Kontakt våre junioransvarlige

Ingun Tryland
Mei Yang

epost: junior@vabadminton.org

Meld deg på!
I samarbeid med