Bli en del av vår aktive juniorgruppe!

Badminton for alle

Vi ønsker nye spillere hjertelig velkommen til klubben. Hos oss finner du et hyggelig miljø enten du vil trene badminton for å delta i turneringer eller om du vil spille bare for å få litt mosjon og ha det gøy. Det er aldri for sent å starte med badminton, det finnes nybegynnerklasser i turneringer på alle aldersnivå. Mange som starter hos oss har vært aktive i andre sportsgrener tidligere og ønsker å prøve noe nytt.

Som medlem kan du delta på alle turneringer på NBF sin terminliste. I juniorgruppen sender vi ut email med invitasjoner til alle turneringer i Oslofjorden badmintonkrets, samt invitasjoner til badmintonleirer i ferier etc.

Deltagelse i våre egne turneringer (Vestre Aker Open, Racketspesialisten.no Open og Fjærfest) er inkludert i medlemskapet, resterende betales av spilleren selv.

I juniorgruppen har vi en fin gjeng som reiser på sesongens turneringer, med foreldre som stiller med transport og support.

For å styrke samholdet i klubben vår, forsøker vi å arrangere noen sosiale sammenkomster i løpet av sesongen, bl.a. jule- og sommeravslutning og årlig klubbmesterskap.

Siden alt er foreldredrevet, tar vi gjerne i mot hjelp og initiativ til flere sosiale aktiviteter for juniorene våre

For å spille badminton trengs det minimalt med utstyr. Du trenger en rekkert, gode innesko og komfortable klær som tåler svette.

Vi har rekkerter til utlån til de første treningene, deretter må man kjøpe egen. En god nybegynnerrekkert koster 300 – 500kr og vil vare lenge. Det er ikke nødvendig med mer enn en rekkert. I tillegg trenger man et grep (ca 30kr) som man bytter ut etter hvert.

Alle baller på treningene dekkes av klubben, men deltar man i turneringer vil man noen ganger måtte kjøpe egne.

Det anbefales å bruke sko med god støtte ettersom badminton inneholder mye raskt fotarbeid med mange retningsskifter. Tennis- eller badmintonsko er best egnet, men alle trenings-/joggesko kan brukes så lenge de ikke farger gulvet.

Mer informasjon på vår utstyrsside →

Vi tilbyr to gratis prøvetreninger før man må betale treningsavgiften. Det er bare å velge trening og komme innom!

Det er fint om man sender en mail (junior(at)vabadminton.org) før første gang dere kommer så vi vet om det, men det går også ann å bare komme innom på de treningene som passer for ditt årskull. Ta evt. kontakt med oss for hvor du bør dukke opp. Har man spilt noe tidligere eller nybegynnertidspunktene ikke passer så ta kontakt med oss og så kan vi avtale prøvespilling på et av de andre partiene.

Treningstider for Junior aktiv

Treningstider for sesong 2024/2025


Mandag

16.00–17.00: Junior 6–11 år

17.00–18.30: Junior 12–17 år

18.30–20.00: Junior Advanced

Onsdag
16.00–17.00: Junior 6–11 år

17.00–18.00: Junior 12–17 år

17.45–19.00: Junior Advanced

Fredag
19.00–22.00: Fritt spill (alle)