Klubbkolleksjon og utstyr

Trenger du klubbdrakt eller utstyr? Ta en titt her

Du trenger ikke mye utstyr for å spille badminton. Gode innendørs-treningssko vil fungere fint, men se gjerne etter/ bruk gjerne sko som høyere såle i ankelen med god støtte og stabilitet. Skikkelige badmintonsko kan kjøpes hos våre samarbeidspartnere (se under). De sender også flere størrelser, slik at du kan finne den størrelsen som passer deg best. De har også ofte stands på våre og eksterne turneringer.

I tillegg vil du trenge en racket. Vi har endel utlånsracketer som nye medlemmer kan låne de første treningene. Etter dette forventes det at du stiller med egen racket. Rackets varierer veldig, men på nybegynnernivå finner man en god racket til 300-800 kr (ingen behov for å gå over dette i prisklasse). Det anbefales å kjøpe fra badmintonspesialistene (se under), i stedet for vanlige sportsbutikker.

Du må også kjøpe dine egne badmintonballer. Klubben dekker badmintonballer for juniorspillerne sine treninger, mens både junior og seniorspillere må ha egne baller på turneringer.

Vestre Aker Badminton har flere avtaler med leverandører for salg av klubbdrakter og badmintonutstyr. Klubben tilbyr også salg av badmintonballer, samt omstrenging av racketer. Vi kan også være behjelpelig med kjøp av annet utstyr. Klubben har ulike rabattavtale med våre leverandører. Se de ulike seksjonene under for mer informasjon.

Informasjon

Vestre Aker Badminton har avtale med Macron Technical Sportswear for levering av klubbdrakter til våre spillere. Skandinaviske Sportsimport AS har import av Macron utstyr i Norge, og er derav norsk leverandør. Oslokontoret holder til på Frysjaveien 35. Her kan draktene hentes kostnadsfritt ved bestilling. Macron har også utsalg av diverse annet sportsutstyr.

Medlemmer av Vestre Aker Badminton har 30% på alle Macronvarer via deres nettbutikk. Klubbkolleksjonen er enda mer prisredusert. (se prisliste til høyre) Vestre Aker har kjøpt inn en prøvekolleksjon av alle overtrekksjakker og spillertrøyer fra størrelse XXS-XL. Disse kan prøves på trening i Voksenhallen. Send en mail til nestleder(at)vabadminton.org for å avtale prøving. Det er også mulig å prøve vår kolleksjon på alle våre turneringer.

Alle bestilling av klubbdrakter skjer via klubbens nettbutikk på Macron sine nettsider. Bruk rabattkode 1vask6 i kassen for å få klubbpris. Alle priser er inkl. trykk av Vestre Aker klubblogo, klubbnavn på rygg og evt. sponsorloger. Navnetrykk for spillerne kommer i tillegg. Det er vanlig å ha etternavn på spillertrøyen og fornavn på overtrekksjakken.

Vi anbefaler alle spillere å kjøpe minimum tilbudspakken for herre eller dame. Den inneholder en overtrekksjakke og en spillertrøye. Pakken koster 659 kr, og du sparer 150 kr ved å kjøpe pakken sammenlignet med å kjøpe produktene separat. I tillegg kommer trykk av etternavn (+90 kr) på spillertrøye, og trykk av fornavn på overtrekksjakke (+90 kr). Dette legges inn ved bestilling, og er i utgangspunktet frivillig men anbefales sterkt.

Vår leverandør av klubbklær

Macron logo
Produkt Klubbpris
Treningsjakke herre (Sobek unisex) 999,00,- 399,60,-
Treningsjakke Dame (Anuket dame) 799,00,- 399,50,-
Spillertrøye herre (Titan unisex) 499,00,- 249,50,-
Spillertrøye dame (Sedna dame) 499,00,- 249,50,-
Overtrekkbukse unisex (Juruna pant) 699,00,- 359,50,-
Shorts unisex/ herre hvit/svart (Mesa unisex) 199,00,- 99,50,-
Skjørt dame (Dub skort) 999,00,- 399,60,-
Kjøp klubbklær nå

Trenger du annet utstyr?

Trenger du å kjøpe badmintonutstyr anbefaler vi å sjekke ut racketspesialisten.no, racketplay.no eller sportmodern.no. Racketspesialisten.no er klubbens samarbeidspartner, og er blant annet hovedsponsor på en av våre turneringer. Racketplay er norsk importør og leverandør av Yonex utstyr, mens Sport Modern er leverandør av Victor og Forza FZ utstyr.

Ønsker du ett litt større utvalg av utstyr anbefaler vi å bestille fra England hos Direct sports; directsportseshop.co.uk. De har svært mye badmintonutstyr i de aller fleste merker. Det er også gode priser. Husk at toll og moms kommer i tillegg når man bestiller fra utlandet.

Gå til Racketspesialisten

Gå til Sport Modern 

Gå til Racketplay 

Gå til Direct sports