Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til ny sesong! Sesongstart er mandag. 29. august. Under finnes viktig medlemsinformasjon som alle medlemmer må lese gjennom. Har du spørsmål om noe er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til en ny sesong, med masse morro i vente. Vår nye trener har også oppstart mandag 29. august.


Treningstider:

Vi starter opp med nye treningstider mandag 29. august.

Vi får til noen få søndager i Voksenhallen, sjekk kalenderen for datoer.

Alle som deltar på lagspill kan delta på en eller to organiserte treninger i uka. Sammensetningen av gruppene settes opp når Adrian er på plass og lagene er klare. Inntil det kan de som var på VA3-5 i fjor trene 1845-2000 og de som var på VA1&2 trene 1945-2100.

 

Kontingent:

Treningsavgiften er uendret fra i fjor på 2300kr for hele sesongen. Avgiften betales her innen 15. September.

Nye medlemmer vil i tillegg få en faktura på mail med medlemskontingent for halve 2016 (250kr).

 

Utstyr:

Vi har avtale med Macron om klubbdrakter som fortsetter denne sesongen. Alle kan bestille drakter selv på Macron sin hjemmeside.

Se mer informasjon om utstyr og klubbklær her.

 

Aktiviteter:

Vi minner om at våre treningstider er basert på antall medlemmer vi har som deltar på minst 4 aktiviteter hvert kalenderår. Derfor er det kjempeviktig at alle som ønsker å støtte klubben, eller synes vi kunne trenge litt mer treningtid (kanskje tidligere på kvelden også..) passer på at de deltar på minst 4 lagkamper (altså spiller mot 4 lag, uavhengig av hvor mange kamper per lagkamp) og/eller 4 kategorier i turneringer (dvs 4 turneringer hvis du spiller kun en kategori, 2 turneringer dersom du spiller to eller tre kategorier samtidig) før nyttår!

 

Lagspill senior:

Vi ønsker i år som i fjor å stille så mange lag som mulig i lagserien for senior. Vestre Aker stilte i fjor 4 lag i tillegg til Eliteserielaget for seniorer. Antall lag som blir påmeldt for sesongen 16/17 avhenger av antall påmeldinger. Ønsker du å spille lagserie kommende sesong meld deg på via e-post til mariussorby18(at)gmail.com.

Tryouts vil avholdes 26. og 31 august, 1900 – 2130, i single. Lagene vil bli tatt ut basert på spill på tryouts, resultater forrige sesong, observasjon av trener og spillernes egne ønsker.

Lagseriespillet vil gå over 5 helger med spill lørdag, søndag eller begge dager. Kapteinene sender ut informasjon i forkant av lagserierundene, men sett gjerne av helgene så tidlig som mulig. Helgene det spilles lagserie er:

  • 24-25 september
  • 29-30 oktober
  • 10-11 desember
  • 21-22 januar
  • 25-26 mars

Eliteserien begynner og slutter senere, og informasjon til eliteseriespillerne vil komme for seg. Men alle som er interesserte må melde seg på nå!

Ta gjerne kontakt med Marius Sørby ved spørsmål eller ønske om ytterligere informasjon.

 

Turneringer:

Vi sender ut påmelding til alle turneringer på Østlandsområdet. Det er fullt mulig å delta på andre turneringer også, sjekk terminlisten på badmintonportalen.no og meld dere på til turnering(at)vabadminton.org minst to dager før fristen går ut.

Klubben sponser turneringsavgiften på tre turneringer før jul. Mer informasjon om hvilke kommer etter hvert, men hold av 26-27 November til vår egne nye turnering!

 

Styrketrening:

Vi har fått tilbud om styrketrening med Personlig Trener på Sterk Løren på torsdager 2000-2100. Det koster 104kr per pers per time hvis vi er 12 stykker. Foreløpig er vi 8 stk, så det er plass til noen flere. Gi beskjed til Jeanette ASAP hvis du vil bli med.