Nicoline Wærsten gikk som første Vestre Aker spiller helt til topps i mixed double i rankingturnering for U15 og U19 på Haugerud siste helgen i august.

Vestre Aker Badmintons første seier i en rankingturnering kom lørdag 31. august da Nicoline Wærsten og makker Aleksandrs Jakolevs (Haugerud) gikk til topps i mixed double for U15. Nicoline og Aleksandrs kjempet seg gjennom en spennende 3-setts finale mot førsteseedede Linnea Holmedal (Askøy) og Brynjar Hus (Rubbestadneset) og vant 21-16, 17-21 og 21-18.

I samme turnering spilte Nicoline og makker Mina Korssund (Moss) seg til en flott 3. plass i dame double i U15, etter å ha tapt for førsteseedede Katja Botcharova Ellingsen (Bergen) og Kristine Grande Ødegaardstuen (Moss) i semifinalen.

Også Vestre Akers øvrige spillere kan vise til gode prestasjoner og fremgang gjennom turneringen. I U15 spilte Ragne Russnes seg til en 9. plass i damesingle og Nicoline en 5. plass. I U19 tok Bjørn Deron Leyser Henriksen, som er første års U17 spiller, en flott 9. plass i herresingel etter å ha tapt en 3-setts kamp i 8-dels finalen mot Barath Kumar Balasingam (Bergen), rangert som nr. 4 i U19. Boyan Yu spilte seg også videre fra gruppespillet og tok en 17. plass i herresingel i U19. Eirik Tryland og Inger Russnes og Ragne R. og makker Philip Allport Fossum (Bygdø) hentet hjem to fine 9. plasser i mixed double i U15, og første års U15, Adam Tollisen Leyland, spilte seg med stor iver gjennom en tøff gruppe i herresingel og med ny makker i herredouble.

Vi gratulerer og gleder oss til resten av sesongen!