Vil din skole ha besøk?

I samarbeid med Danske Bank tilbyr vi gratis skolebadminton til alle skoler i Oslo-området!

Vestre Aker Badminton kan tilby alle skoler i Oslo-område deltakelse i vårt skolebadmintonprosjekt. Prosjektet er årsbasert og ca 2 – 5 skoler får mulighet til å være med på prosjektet årlig. Vi tilbyr gratis badmintonundervisning i alle ønskelige gymtimer iløpet av 3 uker. Vår hovedtrener vil da stå til full disposisjon i alle skolens gymtimer iløpet av de 3 ukene. Hvis det er første gang skolen deltar på prosjektet vil de også få en gratis badmintonpakke med racketer, baller og nett.

Hva er inkludert?

  • 3 uker med badmintonundervisning

  • Undervisning av profesjonell badmintontrener

  • Badmintonutstyrssett*

Hvordan bli med i prosjektet?

Vi tar opp skoler løpende i vårt skoleprosjekt, og vi gjør vurderinger basert på kriterier som

  • Størrelse på skole
  • Om skolen har deltatt tidligere
  • Lokasjonen til skolen
  • Fasiliteter (hall, gymsal etc.)

Vennligst fyll ut vårt søknadsskjema for å delta i prosjektet, eller kontakt oss på e-post.

Kontaktinformasjon

Voksen Fleridrettshall, Jarbakken 1, 0771 Oslo

Phone: +47 91 75 64 22

Web: vabadminton.org

Vestre Aker Badminton er en del av Vestre Akers Skiklub. Hovedklubben ble stiftet i 1907. Badmintongruppen har over 100 aktive medlemmer fra nybegynner til elite, i alle aldersklasser.
Vestre Aker SK har som mål å være en trygg base for barn og unge i bydelen, hvor vi skal legge til rette for utvikling av både hele mennesket og ferdighetsdimensjonen i de ulike idrettene. Klubben skal gi frihet til å utøve allsidighet samt legge til rette for å satse.
Badminton tilbyr spillere god helse og mulighet til å kombinere teknikk, hurtighet, utholdenhet, styrke og mulighet til spennende opplevelser. Du kan spille for gøy og eller du kan spille for å bli best!