Bli medlem av Vestre Aker Badminton!

Over 100+ medlemmer. Bli medlem i dag du også!

Vestre Aker Badminton holder til i Vestre Aker bydel i Oslo, og er en av Oslo’s største badmintonklubber. Vi tilbyr trening på alle nivåer og aldersgrupper, med mulighet til å delta i fra alt til klubbmesterskap, turneringer, mesterskap og lagserie.

Medlemskap

NOK2800*årlig
 • Fullt medlemskap i klubben, som gir tilgang på bl.a. alle treninger, turneringer, lagserie, kurs mm.

Gjestemedlemskap

NOK500årlig
 • For spillere som aktivt spiller for en annen klubb, men ønsker å trene litt med Vestre Aker.

Støttemedlemskap

NOK100årlig
 • For spillere, foreldre, søsken, partnere etc. som ikke aktivt spiller og trener, men vil delta av og til.

Hvorfor oss?

Badminton tilbyr spillere svært god helse, og gir en mulighet til å kombinere teknikk, hurtighet, utholdenhet og styrke til en genuine og spennende opplevelse. Du kan spille for gøy, eller du kan spille for å bli best! I vår klubb har vi medlemmer i alle aldersgrupper, og vi kan garantere at du vil får mange gode kamper, masse gøy og ett godt samhold.

Ikke noe å tvile på! Kom og spill med oss, og ha det gøy!

En badmintonklubb med gode treninger, god trener og masse gøy! Anbefaler absolutt å bli medlem.
Jeanette
Veldig bra treninger og trener! Får mulighet til å reise på mange turneringer og mesterskap, og virkelig utvikle meg som spiller.
Jan
En klubb godt egnet for både juniorer og seniorer. Masse gøy å delta på. Vi har også en svært god, erfaren og motiverende trener i teamet.
Marius

Spørsmål om medlemskap?

  Ditt navn (påkrevd)

  Din e-post (påkrevd)

  Emne

  Ditt spørsmål

  Kanskje finner du svaret ditt her?

  Vi har tre forskjellige medlemskap; (1) Vanlig medlemskap, (2) gjestemedlemskap og (3) støttemedlem. Vil du som junior eller senior delta aktivt på våre organiserte treninger med trener, fritt spill treninger uten trener, delta i lagserie, turneringer etc. er det vanlige medlemskapet for det. Gjestemedlem er for aktive badmintonspillere som er medlem av en annen badmintonklubb registrert i NBF. Støttemedlemskap er for foreldre, ektefeller, partnere, søsken etc. som bare vil prøve seg på noen få treninger i året, eller som sitter i styret.
  Sjekk ut våre medlemskapssider for detaljer om hva hvert medlemskap inneholder. Les mer her
  Et medlemskap løper per sesong. Altså fra ca. 1. september til og med august året etter.
  Hvis dere er flere i familien (kjernefamilie), som er medlemmer i klubben, kan dere få familierabatt. Denne er på 50% av treningsavgiften fra 3. medlem. Les mer på våre medlemsider.
  Treningssavgiften er avgiften som går til badmintongruppen for å dekke treninger, lisenser, turneringsavgifter, kontigenter, utstyr etc. Det som trengs for å drifte, drive og utvikle badmintongruppen.

  Medlemskontigenten går til Vestre Akers Skiklub, som er hovedklubben vår. Dette er den NIF pålagte medlemskontigenten for å være medlem og konkurrere i norsk idrett.

  Vi har mulighet for å tilby medlemskap i kortere perioder. Ta kontakt med oss for pris og registrering. Minste periode er 6 mnd. Merk at alle har en 2 ukers prøveperiode før de trenger å tegne medlemskap.