Bli med på MINITON!

Ett barn-foreldre kurs med fokus på badminton gjennom lek.

Miniton er et halvårlig foreldre og barn-kurs for barn mellom 5 og 7 år, med fokus på badminton gjennom lek. Ideen er at barn skal synes det er gøy å drive med aktivitet som beveger kroppen. ​Barna lærer grunnleggende teknikk samtidig som vi legger til rette for å bli kjent med andre barn og knytte nye vennskap.

Treninger

Det viktigste fokuset for treningene er å ha det gøy samtidig som man gjør fysisk aktivitet. Gjennom kurset vil barna lære grunnleggende badmintonteknikk, som tilsvarer TEKNIKA nivå 1 og 2. TEKNIKA er en strukturert og utprøvd teknikktreningsmetodikk for yngre spillere. Hovedfokus vil være på å lære grep, albueløft og enkelt fotarbeid, i tillegg til styrke, balanse, koordinasjon og bevegelighet. Det legges ikke opp til at barna spiller kamper.

Kurset organiseres og gjennomføres av klubbens hovedtrener. Hvert barn må ha med seg en forelder/ledsager på hver trening, som også deltar aktivt. Foreldre/ledsagere trenger ingen forkunnskaper i badminton da hovedoppgaven er å kaste ballen til barna.​

Sesongen 2021/22 har vi Miniton-kurs på fredager kl. 17-18 for barn 5-7 år (årskull 2014-2016).

Utstyr

For å spille badminton trengs det minimalt med utstyr. Du trenger en rekkert, innesko (som ikke farger gulvet) og komfortable klær som tåler svette.

Vi har rekkerter til utlån til de første gangene på kurset, deretter må man kjøpe egen. En god barnerekkert for de minste koster rundt 200kr. Vi anbefaler at man kjøper en kortere rekkert til denne aldersgruppen. Se mer informasjon om klubbtøy og utstyr.

Alle baller på kurset dekkes av klubben.

Priser og innmelding

Halvårlig kurs koster kr. 1000. Meld deg på via våre medlemskapssider.

Kurstidspunkt for Miniton

Kurstidspunkt for sesong 2021/22:

Fredager 17.00-18.00
(årskull 2014-2016)

Begrenset med plasser.

Spørsmål?

Kontakt våre junioransvarlige

Ingun Tryland
Mei Yang

epost: junior@vabadminton.org

Meld på!
I samarbeid med